Pioni.fi
Cartridge
0
Sinun kottikärrysi:
0,00 €

Toimitusehdot

Käytämme toimitustapana Matkahuoltoa. Voitte valita lähimmän tai muutoin käytännöllisimmän toimituspaikan. Halutessanne voitte myös tilata kotiinkuljetuksen Matkahuollosta.

Toimitukset alkavat kevään edistymisestä riippuen toukokuun alkupuolella.  Pyrimme saamaan kaikki ennakkotilaukset toimitettua äitienpäiväksi.

Lähetyksen lähtiessä Taivassalosta lähtee myös automaattisesti viesti antamaanne sähköpostiosoitteeseen.  Viestissä on Matkahuollon seurantatunnus. 

Yli 150 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, muutoin rahti 22 €. Halutessanne toimituksen tiettynä viikkona merkitkää se ”Lisäohjeistukset” –kohtaan, noudatamme toiveita parhaamme mukaan.  Toimitamme pioneja koko kasvukauden ajan.

 Voitte noutaa kasvit puutarhaltamme tai toimitamme myös tilauksenne kaikille osallistumillemme messuille. Ilmoittakaa noutoviikko tai –päivä, tai tapahtuma tilauslomakkeen ”Lisäohjeistukset” –kohdassa.  Noudot (meiltä tai tapahtumista) ovat rahtivapaita.

Laskutus ja laskujenhallinta on ulkoisettu. Lasku postitetaan Teille lähetyksen lähdettyä. Maksuaika 30 vrk.

Tilaaminen meiltä on turvallista. Emme luovuta yhteystietojanne muille, käytämme niitä ainoastaan tilauksenne toimittamiseen ja asiakassuhteen hoitoon.